Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Mała poprawka do Tematów

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Będzie to krótka sugestia a bardziej pomysł, który może być bardziej rozwinięty przez Adminów Technicznych (zależy od możliwości forum).

Chodzi o to aby w każdym z profili w dziale Tematy każdy zamknięty temat miał malutki obrazek obok tytułu tematu (czerwony - closed | zielony - open) oraz poprawić sortowanie tematów. Najpierw te otwarte, później te zamknięte. Czasami zapominam o innych otwartych tematach i często po 2/3 dniach od udzielenia odpowiedzi (przez jakiegoś user'a) dowiaduję się o niej.

To było by pomocne... jak nie to nie....

@edit

Zaraz pojawią się pierwsze posty. Nie musicie mnie obsrywać gifami typu "NO"... starczy powiedzieć nie....

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

To jest chyba tylko zwykła kosmetyczna zmiana. Wystarczy zmienić istniejące już obrazki, które określają, że temat jest otwarty lub zamknięty.

Czemu nie, jestem na tak.

Co do sortowania tematów:

Nie wiem, czy da się takie coś technicznie zrobić. Wydaje mi się, że kolejność jest narzucana z góry poprzez ostatnią wiadomość/post.

Dodatkowo na mpc nie zamyka się tematów, chyba, że autor o to poprosi lub łamią regulamin. Wychodziłoby na to, że wiele tematów np z 2k10 znalazłyby się na pierwszych stronach działu/subforum.

Więc według mnie, to raczej odpada.

Opublikowano

To jest chyba tylko zwykła kosmetyczna zmiana. Wystarczy zmienić istniejące już obrazki, które określają, że temat jest otwarty lub zamknięty.

Czemu nie, jestem na tak.

Co do sortowania tematów:

Nie wiem, czy da się takie coś technicznie zrobić. Wydaje mi się, że kolejność jest narzucana z góry poprzez ostatnią wiadomość/post.

Dodatkowo na mpc nie zamyka się tematów, chyba, że autor o to poprosi lub łamią regulamin. Wychodziłoby na to, że wiele tematów np z 2k10 znalazłyby się na pierwszych stronach działu/subforum.

Więc według mnie, to raczej odpada.

Z tego co zrozumiałem autorowi chodzi o zakładkę na profilu. Gdy udzieli się w jakimś i chciałby później sprawdzić czy wszystko jasne zaglądałby właśnie tam.

Dla mnie to dobry pomysł, nie wpadłbym na coś takiego.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

@up - dokładnie mi chodzi o coś takiego że w profilu. Ja zawsze proszę o zamknięcie gdy rozwiąże się temat gdyż po co ktoś ma kiedyś to odkopać? Tak to mam dobrze posortowane co jest jeszcze otwarte (potrzebne, ważne itp.) a co zamknięte.

@topic

Nie muszą być obrazki ale żeby się sortowało chociaż a obrazki żeby nie trzeba było włączać każdego tematu i patrzeć czy on czy off :D (wiem że to mało roboty ale zawsze małe urozmaicenie)

Opublikowano

Wydaje mi się, że teraz jest jak być powinno. To tylko edytowanie trzech obrazków, ale osobiście nie chciałbym pisać tematów w dziale 'tęczy.' Jestem na nie.

Opublikowano

@up

Nie chodzi o dział tylko w profilu swoim masz taką zakładkę "Tematy"

Czytaj wszystkie posty a nie

Opublikowano

mam takie pytanie... co teraz z tym tematem będzie? Bo jest całkiem sporo (w porównaniu do głosów przeciwnych) głosów na tak...

Opublikowano

Dla mnie jest to zbędna zmiana, ponieważ można wejść w ,,Moja zawartość'' i tam sprawdzić czy temat jest otwarty lub zamknięty.

1375884335-U390809.png

Blue Member

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...